Tested and Approved


Børnene er det bedste i vores liv – og de er vores ansvar. Både som forældre og som børnetøjsproducent.


Vi tager ansvar. punktum!


Børnene kan ikke selv, forbrugerne har svært ved det, ja, selv vi som producenter skal holde tungen lige i munden, når det gælder regler for produktion af børnetøj.


Derfor bruger vi mange ressourcer på at være ajour med udviklingen, ligesom vi også har allieret os med uvildige testbureauer og instanser. Vi er personligt ude hos vores leverandører for at indgå CSR-aftaler og sikre os, at de lever op til vores høje krav og følger vores supplier manual. Alt sammen for at være sikker på, at vores produkter lever op til forbrugernes forventninger om rigtig god kvalitet, ingen farlige stoffer og høj sikkerhed. Det handler kort og godt om, at vi tager ansvar. Som forældre og som børnetøjsproducent.


Vi er personligt ude hos vores leverandører for at sikre os, at de lever op til vores høje krav.


Samtidig deltager vi i erfa- og netværksgrupper, hvor vi udveksler ideer og erfaringer, ligesom vi henter inspiration og ny viden blandt kolleger, fagfolk, trend­forskere, bruger- og fokusgrupper.
Om Minymo

Minymo er designet og udviklet med udgangspunkt i et skandinavisk look med international appel. Farverige prints og et unikt design er med til at skabe funktionelt tøj til alle børn, som har en aktiv hverdag med leg og sjov. Minymo er kvalitetstøj til glade og aktive børn – til rimelige priser i alle henseender.

Til de helt små drenge og piger fra 0-2 år er det sødt, smart og praktisk tøj. Til piger og drenge i alderen 2-12 år er det feminint og cool, funktionelt og moderigtigt. Kort sagt tøj til enhver lejlighed.

Top Kategorier

Newborn
Tiny
Junior

Minymo.dk    |    +45 97 41 04 15    |    shop@minymo.dk